Uppföljning




*~-^:Toplesstjejen var inte där idag:^-~*

*~-^:Och lika glad för det är jag:^-~*

*~-^:Hon tog väl sina tuttar och stack:^-~*

*~-^:För det glädjer vi oss och säger tack:^-~*





Yes!

Sitter i soffan och taggar för träning ikväll, har infört en tradition sedan två veckor tillbaka att först gå på bodypump och sedan simma en halvtimme ungefär. Avslutas med fördel i bastun ett tag. Ultimat måndagkväll! Dock har något besynnerligt inträffat båda måndagarna jag simmat. Två kvinnor har varit där och badat och en av dom topless! Hon ser ganska pojkflickig ut med kort hår och stora fotbollsshorts nedtill men utan överdel! Herregud alltså jag kunde inte sluta stirra. Vad är det frågan om, någon aktivist, naturist, nudist, radikal feminist eller vad?

Tänk att det kan väcka sådana starka känslor hos en, egentligen är det ju lite skruvat. Det råkar bara under historiens gång ha blivit så att kvinnobröst ska täckas men inte männens, även fast båda könens kroppar attraherar och upphetsar lika mycket... Om jag hade vuxit upp i en värld där båda könen hade kunnat gå utan överdel utan några konstigheter hade jag ju heller inte tyckt att det varit konstigt eller stötande på något sätt, som i måndags.

Sen handlar det givetvis om sammanhanget - om jag hade sett henne utan överdel på andra sidan badhusväggen, dvs i duschrummet, hade jag inte ens reagerat. Men i fel sammanhang blir det bara så fel. Sedan så är inte IKSUs simhall bevakad så därför kan hon ju fortsätta att svansa omkring med behagen fladdrandes (ja de är rätt stora också!) bäst hon vill och jag lovar att männen som befinner sig i bassängen inte kommer springa och säga till i receptionen direkt.. Uäck! 

Det återstår att se om jag får uppleva samma sak ikväll... zpenande :O


- Sådär ja, nu var ordningen återställd.

God måndag!

Känns som middagstid fastän dygnet nu är över

Vaknade kvart i ett idag och det kan jag säga är ingenting för mig då dygnet blir helt förskjutet och huvudet fucked up. Jag åt lunch kvart över fyra och mellis vid halv åtta.. Undrar om man skulle laga sig någon middag? Kebab? Saken är den att just innan jag vaknade imorse (?!) drömde jag att jag var på Baloo och köpte en kebabtallrik. Jag ser framför mig hur den i drömmen såg helt sanslöst god ut men givetvis hinner jag vakna innan jag tagit första tuggan. FAIL! Så har gått runt hela dagen och suktat efter en, men det har känts för fånigt att köpa en då anledningen egentligen bara var den där drömmen...

Har mest bara slappat idag. Sett lite dokumentärer, städat läggan, gått ut på prommis med Liljan, sett Solsidan och efter det filmen 21 som gick på trean. Har sett den förr och den är rätt bra faktiskt. Handlar om ett mattegeni som lär sig att räkna kort och som sedan åker till Vegas för att spela på black jack, ja ni förstår... Alltså man blir ju lite >sugen< på det där med en riktigt intelligent kille... aaahhh...

Helgen har varit riktigt bra, planer har ändrats hit och dit men har lagt mig nöjd och glad (och mätt!...ovanligt) om kvällarna. Nu är jag peppad på en ny skolvecka och föreläsningar med Lars-Fredrik ...som gått och gift sig sen förra året... fuck. Natti!


Bäst

and i feel like i'm some kind of frankenstein

waiting for a shock to bring me back to life

but i don't want to spend my time

waiting for just another guy...





Rödvinet igår har gjort dagen lite jobbigare. Men det var det värt!

Som jag längtat...

...efter rödvin!!! Nu har jag det äntligen hemma och njuter av mitt första (och förhoppningsvis enda?) glas. Brukar inte vilja dricka det till fest pga huvudvärken dagen efter samt att man blir så blå i munnen haha!! Men jisses så gott det är... =) Nu har planerna ändrats igen och blir nog klassen ändå, om än bara några av oss... Får se hur det slutar helt enkelt! Helgkänslan intar sig =)




Home is wherever I'm with you

Ligger hemma, nedsjunken i soffan under en filt och göttar mig med att läsa lite bloggar. Hade föreläsning på morgonen som mer liknade ett seminarium där vi förde livliga diskussioner om Norrland, norrlänningar och norrländskt med allt vad det innebär. Det är ju lustigt hur man i olika situationer identifierar sig olika. Ibland är jag skellefteåbo, ibland norrlänning, andra gånger bara svensk. Ibland är jag tjej, ibland bara människa. Ibland är jag clownen som fular sig och gör bort sig, ibland den seriösa och ambitiösa, ibland storasystern som ger råd och ibland bara en vilsen dotter...

Jag tycker det är fascinerande, det här med människan i en social kontext.
Identitetsskapande och identitetsstörningar.
Gruppbildningar och grupprocesser.
Fördomar och rasism.
Maktrelationer och förtryck.
Individualism och kollektivism.
Samhörighet och trygghet.
Rädsla och oro.
Vänskap och kärlek.

Sociologi och sociala frågor är definitivt det område inom samhällskunskapen jag är mest intresserad av!

Kvällens planer har ändrats hit och dit, var tänkt vi skulle hänga ett gäng med klassen och hälsa på Pira ute i Holmsund men uppslutningen verkar bli dålig så tror det är lagt på is. Det blir nog att umgås med min kära roomie Cissi ikväll, och om vi nu bara myser på hemma med massa göttigt framför TVn eller om vi möter upp hennes klasskompisar på deras tentafest återstår att se.

Och för er som missat detta klipp så lägger jag upp det här i bloggen. Jag vill ha en sån dotter när jag blir stor!!!


Som sagt...

Same old same old. Efter förra inlägget tog det väl ca 45 min innan jag egentligen började läsa, och efter två sidor var det dags för lunch. Gjorde en specialare som oftast där jag blandar hej vilt efter behag som vår käre men bortglömda >Melker< gjorde. Idag blev det en svampgryta med champinjoner, kantareller, broccoli och zucchini med ris till. Deeeelicious! Blev väl att jag åt upp uppskattningsvis tre portioner till lunchen men kunde ändå göra tre matlådor =)

Sen skulle jag återvända till pluggandet igen men då kom Sara hem, angenämt men förrädiskt mot skolarbetet såatteeee... Blev popcorn till mellis och nu ska vi ut på promenad innan solen hinner gå ner!

Ikväll kommer Linnea hit för övrigt, då ska vi fila vidare på de storslagna höstplanerna jag nämnde i ett tidigare inlägg =)




Linnea och jag i väntan på taxi hem från krogen förra vintern... hehe =)

Självstudier

Vaknade för ett tag sen och har sovit närmare tio timmar, blev bara ett Mad Men-avsnitt för att nästa jag skulle se laggade av någon anledning. Jag kämpade med det ett tag men gav upp och såg det som ett tecken att för en gångs skull kasta in handduken innan midnatt. Det tackar jag för idag!

Så nu är det dags för självstudier. Fantastiskt tråkigt att sitta hemma själv och läsa en närmare 800 sidor lång bok på engelska om kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder. Booooooooooooring. Har dragit mig för att öppna boken ända sen i måndags så ska ge den ett försök i alla fall. Here we go!



Jag och boken, inte så bra kompizar för att jag är rädd för den...


Jag och boken, ännu sämre kompizar för jag inser hur mycket det är att läsa och hur lite jag fattar...


Jag utan boken. Livet känns lite surt och jag undrar om det dags för rast snart...


Mad Men

Fan alltså, var ju duktig och tränade med Karro ikväll, vi körde Bodybalance och det var riktigt skönt! Men lik fullt hur bra dagen börjar i termer av kost och träning slutar den alltid med a little bit of >this< and a little bit of >that< vilket precis var fallet ikväll. Som att det inte räckte med en påse, utan det skulle vara två. Som att det inte räckte med vanliga sorten, nej ös på med EXTRA krydda EXTRA ost, EXTRA salt, EXTRA ALLT!

Det är en strykande åtgång av snask i kollektivet och är det inte den ena som är sugen så är den andra och bakar inte den ena kladdkaka så har den andra just stuckit till ICA för chirre. Det är lite komiskt i att popcorn är en basvara som ALLTID ska finnas hemma, om man får kris och panik.

Nu ska jag slå igång ett avsnitt av Mad Men, ser på datorn och är på säsong tre, å he bli ju ba bättre och bättre! En riktigt snygg serie må jag säga med Don (Juan?) Draper i blickfånget! gärr



House/Electro

Det har hänt något med min musiksmak på sistone. Den musik jag länge fasat för ska spelas på nattklubbar för att jag hatar den så mycket, den musik som enligt mig inte har någon känsla, skön rytm och sällan några texter värda att lyssna på... Ja den musiken, house/electromusik, har jag börjat tycka om riktigt mycket! Hiphop och R&Bn har tagit till sig houseinfluenser mer och mer och musikstilarna smälter samman. Många poplåtar innehåller sound av house och inslag av rap. Men det kan ju vara kul tänker jag!

jag klev ut ur garderoben och erkände för mig själv att house är värt att lyssna på den gången jag varit på ett danspass på IKSU där både dansen och musiken betecknades som detta. Särskilt föll jag för en låt som vi hade uppvärmning till och det var denna:




Hallelujah moment! Herregud lyssna på den igen om ni inte just förstod det... =)

Men nu är det så att jag hittat en ny favorit som jag nöter alldeles för mycket och blir förmodligen less den alldeles för snart just därför...




Tim Bergs 'Bromance', utan vocals tillagt. Så mycket bättre!
Jag får en känsla av ett megafett dansgolv som är alldeles kolsvart till en början men sedan färgas av alla regnbågens färger från spotlights och lampor samtidigt som det blinkar och det är rökmaskiner och svettiga människor som dansar som det vore det sista de gjorde här i livet. Folk överallt och glädje och eufori till denna låt! My god vill ha det på lördag! Fast undrar om dansgolvet på NH kan leverera något sådant...?

Piz aot!

Nighty thoughts

Tog en paus i mitt hysteriska bloggande tidigare ikväll för att dricka té hos Axel men nu är jag tillbaka. Berättade för honom att jag länge känt en frustration över vardagen, och över att mitt liv känts rätt grått. Är van att åka en >bergochdalbana< i känslotillstånd och upplevelser - allt eller inget, upp och ner, lycklig och olycklig, skratt och gråt om vartannat. De senaste åren, eller när jag tänker efter så långt bak jag kan minnas har det varit så, av olika anledningar.

Ingenting som går att ta på är egentligen fel, men samtidigt finns en känsla av missmod inom mig som gror. Då ligger jag ofta sömnlös om nätterna och grubblar över mitt liv och vad jag kan tänkas förändra för att göra det bättre, vem är jag, vad vill jag, vad tror jag på? Jag får idéer, ibland storslagna och ibland mindre över hur livskvalitén kan öka och hur jag ska >finna meningen med livet<. Deep shit I know. Men en av mina största svagheter är min oförmåga att fullfölja och slutföra saker. Som när jag ringde mamma innan jul och övertygade henne att vi i maj i år skulle fara till Togo och hälsa på mitt fadderbarn och oj vilken resa jag och hon skulle komma att uppleva och biljetter skulle jag kolla och styra upp genast helst nästkommande dag. MEN SOM OM DET HÄNDE DÅ? Och då jag skulle köpa gitarr och lära mig spela och min påbörjade tavla som har legat och samlat damm i två år och min dagbok jag skulle köpa och mitt nya liv jag började i måndags och förra måndagen och förra...

Hej och hå idéer komma och idéer gå.

Men på torsdag kommer i alla fall Linnea hit till Umeå och vi smider i skrivande stund fantastiska planer på hur vi kan förändra våra liv, med start från kommande höst. Som jag hoppas att jag denna gång kommer att genomföra dem också. I frikkin have to.

Näe om man skulle ta och se över vad Svtplay har att erbjuda ikväll. Eller ta och fortsätta den påbörjade boken... Gosh. Never ending story som sagt. Gnatt!

"Gud finns"

För att citera en vän. Kul det där när man tänker på någon/något random, typ att man borde ringa en spec person, eller att det vore kul om just DET hände, eller att man bara råka tänka på en person.. Sen samma dag eller sekunden efter ringer den/ser man den/ hände det!

Well, that happened today.

BTW, tredje inlägget nu inom en timme. Jag har officiellt klarat tre-inläggs-gränsen angående denna bloggs överlevnad! Gäller att ha realistiska delmål. Ett annat delmål jag har är att få hundratusen besökare inom en månad. hehe NOT! Tycker hela den här bloggrejen känns lite genant. Mina roomies fick just höra att jag skapat en och jag rodnade typ. Piiiiinit ju. Helvete massa jävla dilemman och problem. Sen bör man ju duscha efter spinningen som var klockan fyra - ännu ett problem!

NU: duschen. hehehe


... en random dusch. (Har hört att "det fångar läsarens intresse med bilder i inläggen.")

Nu kanske...


Känslor

Vad ska denna blogg handla om då? Har ingen aning. Kommer jag att ge upp efter tre blogginlägg? Efter tio? Trettio? Vad vill jag med bloggen? Vet ärligt inte. Men så många gånger känner jag lusten att skriva av mig saker, eller lägga upp saker, eller berätta saker, eller få utlopp för känslor... Och har ingenstans att göra det på. Hade tänkt köpa en dagbok här om veckan och börja skriva i, men vetitusan alltså. Kanske borde göra det och vara personlig där och inte här. Fast hur kul bli det då? Eller ska bloggen ens bli kul? Vill jag att någon ska läsa den? Who knows.

Känslor känslor känslor... feelings. feelingz. A just ja, lustigt bloggnamn jag valde, men miljarders människor bloggar ju tydligen redan och vafan ska man då ta för namn? The electric feel. Electric feel. En låt med MGMT som jag känner mycket för, tänker på något konstigt sätt på mig själv när jag hör den haha. Så där blev det ju genast personligt! Blir aldrig less låten, har den som ringsignal och varje gång det ringer vill jag dröja lite med att svara för att jag gillar den så mycket! Geeeeeky.
Då är det kanske läge att länka den i sann blogganda:

AMEN HUR GÖR MAN DET DÅ?!?!!?!


Men hallå

Tredje bloggen gillt, let's goooo


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0