Lördag 26/1

Goddagens!

Vi ligger fortfarande i sängen jag och Ingrid, men försöker sakta men säkert ta oss upp och ut från det här jeffla rummet för att få se något mer av Dublin än det här innertaket... Det är på bättringsvägen, ingen av oss har feber längre men sjukdomen sitter kvar i märgen, särskilt hos Ingrid. Men ut ska vi iaf idag! Kanske kolla in St Patricks Cathedral och/eller gå lite i butiker. Handla hem lite nödvändigheter också. 
 
Jag tog mig till jobbet igår efter många om och men och det kändes bra att jag var där, trots att jag hostade en del. Det är rätt många sköna människor på IBM, men framförallt, det är rätt många GAMERS där. Dvs killar som spelar...och spelar....och spelar... om kvällar/helger/nätter. Onlinespel av olika slag. Så man är väl lite av en outsider som kommer från norr (supermycket skåningar) och är tjej (många killar) och inte spelar annat än Mario kart nån gång per år (Hej WoW, Battlefield, war of war, shoot you down, death and blood eller vad faen allt heter).
 
...Vi hörs sen :)

Kommentarer
Postat av: Mamma och Ulrica

Hej Jensan!

Kul att du är på bättringsvägen och så småningom blir frisk igen. Bra att ni tog er an att hitta på någonting utanför rummet.
Kanske ni även ska lägga sparpengarna på duntäcke istället för ett par nya high heels? ;)

Jag (Ulrica) och pappsen var ute och blåste på med skotern i helgen. P.S Pappa blåste till och med av skotern HAHA!
Förstår att du känner dig hemma bland alla spelnördar, så mycket som vi nördat Mario.

Varma kramar från Mami och Guzz! :-)

Svar: Säger bara, kärlek till er!!!!!!!!!!!! och kramar och pussar <3
Jenny Nilsson

2013-01-28 @ 18:18:00
Postat av: Lenny

Är det inte dags för en uppdatering nu? Vad har hänt under helgen, hur går det på jobbet, regnar det lika mycket i Irland som i England osv osv :):) Säger man förresten i Irland och i England eller säger man på? Det är ju öar liksom...

Svar: Uppdaterat! :)
och JA, det regnar brutalt mycket, varje dag... Så de soliga bilderna är en ren lyckoträff, kanske inte helt verklighetstroget hehe. Tror man säger på Irland? Helt rätt det där med öar... Geografin sitter där den ska ;) Är allt bra med dig?? Puss!
Jenny Nilsson

2013-02-04 @ 18:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0