Första kvällen

Godmorgon!

Vi ligger och drar oss lite skönt i sängen på hotellet. Blev senare än vi trodde igår, men det är förlåtet för kul hade vi ! Vi drog oss ut på gatorna vid halvsju-snåret. Försökte navigera i en ännu okänd stad, i regn, mörker och blåst ska tilläggas. Hårfixet innan gav inte så mycket kanske... Hur som helst så tog vi oss söderut i stan och hittade efter en stund en restaurang som föll oss i smaken.Innan vi kom dit ska tilläggas att vi undersökte ett stort shoppingcenter lite och blev exalterade över Forever 21, River Island, Topshop, Zara osv osv men upplevde därinne en ganska otrevlig grej. En man följde efter oss och filmade oss, han trodde väl att han gjorde det diskret men vi märkte fort att något var fel då han höll upp mobilen mot oss och följde efter oss när vi gick fram och tillbaka inne i centret. Tillslut blev jag så upprörd att jag gick direkt mot honom och skrek "ARE YOU FILMING US??!!" med handen utsträckt mot mobilen. Han bara mumlade något till svar och vi gick därifrån fort som tusan. Himla obehagligt det där, och nu fick han väl med min diss på slutet också som förstörde hans film, alltid något.

Hursom helst, det blev mexikanskt och madre mia så gott det var!  
 
 
Jag åt en kycklingburrito och en Frozen Strawberry Margarita till, Ingrid åt fajitas och drack Daquiri :)
 
 
Efter middagen och in Irish Coffee till efterrätt velade vi om vi skulle göra en tidig kväll och gå hem och mysa på rummet eller testa gå på ett till ställe och ta en öl innan hemgång. Det blev det sistnämnda... det blev några öl... det blev dans.. det blev trubadur.. och det blev lite nya kompisar :)

 
Puben vi gick till heter The Quays och vi lär definitivt återvända dit, sånt himla drag och trevliga människor :)

Nu ska vi försöka göra oss i ordning, gå ut och äta brunch och så småningom kolla in lite boenden. Tror vi har fyra stycken visningar idag!

Hörs mer sen, pussar :*

Kommentarer
Postat av: Anno

Kräver bloggande, varje dag! Saknar er.

2013-01-19 @ 17:04:49
Postat av: Sara

Agreee! Puss på er!

2013-01-20 @ 14:34:12
Postat av: Sandra

Helt rätt agerat Jenny!!!!

Oj så kul att höra om er resa! Blir sååå sugen på komma och dricka irish coffe (eller okej, såklart främst att träffa er ;)

Må gott och lycka till i lägenhetssökandet! PUSS

Svar: Hehe tack sandrow :) Ja men kom bara kom för tusan!!! Så snart vi har fixat boende i alla fall ;) Massa pussar :*
Jenny Nilsson

2013-01-20 @ 18:08:02
Postat av: Solveig

Heja Jennygumman!
Så roligt att få läsa om hur du/ni har de.Men vilket konstigt namn på bloggen!? Klokt att vänta med skoshoppingen. Själva har vi varit på 82-års kalas idag med gofika.Lycka till i morgon å bamsekram från mami.

Svar: Hej mami :)Ja konstigt är det kanske men det är ju samma blogg som jag skrev på förut när jag bodde i Umeå! Oj kan inte komma på vilken 82-åring det är? Tack för det, pussar :*
Jenny Nilsson

2013-01-20 @ 19:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0